WhatzBiz is de mobiele messenger voor bedrijven en organisaties, waarbij veiligheid van informatie, privacy énwhatzbiz-icon controle centraal staan.

Communiceren met collega’s onderling zou geen risicovolle onderneming moeten zijn. De realiteit is echter dat het aantal data lekken en hacks jaarlijks stijgt. Dit vormt een groeiend gevaar voor de veiligheid van waardevolle informatie en privacy van (persoons)gegevens. WhatzBiz behoedt jouw organisatie voor deze gevaren.

Features en eigenschappen

WhatzBiz is uitgerust met de sterkste beveiligingsfuncties. Zo kan jouw organisatie profiteren van alle voordelen van snel en direct communiceren, zonder risico’s.

Data hostingwhatzbiz-cloud-vs-on-premise-width-550

Kies zelf waar de data gehost wordt: Cloud-based in de EU, of ‘on-premise’ binnen de eigen IT-infrastructuur – omzeil hiermee de omstreden Patriot Act.

Besloten applicatie

whatzbiz-closed-application-width-550
Omdat de applicatie enkel toegankelijk is voor gevalideerde leden, kunnen alleen aangesloten collega’s met elkaar communiceren via WhatzBiz. Beheert intern wie er toegang heeft: zo heb je altijd inzicht in de gebruikersgroep, en geen risico op ongewilde buitenstaanders

Twee-stap-verificatie

Om de applicatie te kunnen gebruiken is een twee-staps-verificatie vereist. Na een aanmelding whatzbiz-two-factor-authentication-width-550wordt ieder account eerst met een eenmalige verificatie code geactiveerd. Vervolgens wordt het persoonlijke account gekoppeld aan het unieke ID van het device (UUID verificatie).

Whatzbiz end-to-end encryption & OTR mode

End to End encryptie & Off The Record
WhatzBiz biedt een Off The Record (OTR) mode; een tweepersoons chatmogelijkheid die de discretie/vertrouwelijkheid van berichten onmiddellijk verhoogd. OTR gebruikt een krachtige end-to-end encryptie waarbij de code van ieder individueel bericht
ontkoppelt wordt van eerdere communicatie. Dit houdt in dat verstuurde berichten niet van elkaar afgeleid kunnen worden. Daarnaast is de chatgeschiedenis zodra deze is gewist ook écht gewist.

Privé blijft privéwhatzbiz-end-to-end-width-550

WhatzBiz heeft géén toegang tot bestaande contactgegevens en overige data op het device van de gebruiker.

Voorkom ongewenste meekijkers

WhatzBiz is gericht op de privacy van de gebruiker. Zo zijn ontvangen berichten nooit zichtbaar in de push notificatie, en is de inhoud van een bericht enkel toegankelijk door de applicatie te openen. Om WhatzBiz te openen is een pincode of vingerprint vereist. Ook worden er géén screen previews van WhatzBiz getoond tijdens het wisselen van applicaties.whatzbiz-secure-message-width-550

Koppelen aan uw organisatie

De versleuteling van WhatzBiz kan gekoppeld worden aan een certificaat dat wordt uitgegeven door de opdrachtgever.

  • Snel, handig en leuk in gebruik
  • Gebruikersvriendelijk
  • Optimaal voor mobiel gebruik
  • Compatibel met smartphone en tablet
  • Branding aanpasbaar aan organisatie / bedrijf

Wilt u meer weten over WhatzBiz of wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op

Typ een zoekwoord en druk op enter