De Piket App is de perfecte oplossing waarmee medewerkers op elk moment van de dag en nacht de beschikking hebben over de juiste gegevens.  De App is ontwikkeld vanuit de noodzaak medewerkers met Piket dienst op elk moment te laten beschikken over de juiste en actuele informatie.

Piket App

Tijdens de piket is het cruciaal dan men over de juiste documenten en informatie over te volgen procedures beschikt.  Vele honderden medewerkers werken sinds vorig jaar tot volle tevredenheid met de Piket App zodat men altijd de benodigde en juiste informatie bij de hand hebben. De volledige documentenset is via een geavanceerde zoekfunctie snel te doorzoeken op trefwoorden. Geen onvolledige overdrachten of gezoek meer.

Altijd beschikbaar
De Piket App werkt zowel in online als offline modus. Zodra er verbinding mogelijk is worden indien nodig documenten geactualiseerd.

Koppeling backoffice
In de centrale backoffice kan de beheerder de versies van documenten bijhouden en ook de documenten beheren.  Vanaf de iPad kunnen medewerkers ook hun verslagen maken die vervolgens automatisch worden gestuurd naar de organisatie.

Dashboard
Via het dashboard kan de beheerder of het management op elk moment inzicht krijgen in het gebruik.

Ook voor uw organisatie?
De piket app is snel voor uw organisatie inzetbaar. Wij nodigen graag elke organisatie die de medewerkers overal en altijd wil voorzien van de meest actuele en juiste set aan documenten uit om de mogelijkheden te bespreken. De piketapp vindt u gewoon de in de Appstore

Voor meer informatie kunt u Contact met ons opnemen.

Typ een zoekwoord en druk op enter