@pplevering is een totaaloplossing voor het eenvoudig- en snel registreren en uitwisselen van documenten, rapportages, opleveringsrapporten en formulieren via een handzame app op uw smartphone.  En helemaal op maat voor uw organisatie!uitwisselen

Uw documenten kunnen worden voorzien van alle gewenste velden en controle lijsten, zodat uw collega of ketenpartner snel door de administratie heen helpt.

Maak direct digitale foto’s van situaties, constateringen, gebreken, technische installaties of serienummers om uw documentatie op locatie compleet te maken en voorzie, indien gewenst, uw het document ook van digitale handtekening(-en) samen met uw opdrachtgever of klant.

Alle informatie wordt direct op locatie  automatisch omgezet in een (leesbaar) PDF- document, incl de gemaakte foto’s en handtekeningen. Deze ontvangen u, uw collega’s of uw ketenpartner direct digitaal.
Zo wordt er veel papierwerk bespaart, fouten voorkomen en wordt de administratie op locatie meteen helemaal afgerond.

Applevering wordt nu al in de praktijk gebruikt voor o.a. de oplevering van garageboxen van Garagepark NL, door installateurs en grote beveiligingsbedrijven.

Met Applevering krijgt u uw eigen app in de appstore en Playstore en kunt u u dienstverlening intern en naar uw ketelpartners toe professionaliseren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Afhandeling bij installatiewerkzaamheden
  • Objectcontrole en bouwinspectie op locatie
  • Objectafhandeling en documentatie in de schoonmaakbranche
  • Onderhoudswerkzaamheden (technische-) installaties
  • Aflevering en vrachtdocumentatie
  • Op- en aflevering autoverhuur en woningverhuur
  • Vastgoed opleveringen
Meer weten over de mogelijkheden van Applevering voor uw organisatie?

Neem dan

contact met ons op

Typ een zoekwoord en druk op enter